Plantmore.com

Köpvillkor

Priser

Samtliga priser är exkl. moms (25%) och i svenska kronor. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för uppenbara feltryck av prisinformation, information samt vid fysisk vara kopplad till plantering eventuell slutförsäljning.

Betalning

Vi på Plantmore.com (Plantmore AB) strävar hela tiden efter att det ska vara så enkelt, flexibelt och tryggt som möjligt för dig att handla hos oss. Därför samarbetar vi med Billmate som ger dig som kund flera möjligheter kring din betalning, på ett snabbt, säkert och smidigt sätt.

Reklamation

Plantmore.com Plantmore AB) följer gällande lagar angående reklamation i Sverige vid de fall att fysisk produkt ingår i köpet.
Om varan är skadad eller på något annat sätt felaktig ska den reklameras.
Plantmore.com Plantmore AB) ersätter då med en ny vara eller pengarna tillbaka. Observera dock att en uppsatt vara normalt är en godkänd vara och att eventuell reklamation eller anmärkning ej godkänns.

Minderåriga

Vår verksamhet riktar sig primärt mot företag men även privatpersoner kan handla genom e-handeln.

Personer som är under 18 år är ej tillåtna att handla produkter eller tjänster i vår butik utan målsmans tillåtelse.

Hantering av personuppgifter

Vi hanterar alla personuppgifter med sekretess och vi lämnar inte ut utgifter till tredje part, vidare följer vi Personuppgiftslagen i Sverige. Mer information hittar ni här: https://www.datainspektionen.se/fragor-och-svar/personuppgiftslagen/

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

    Läs villkor