Plantmore.com

Klöver details ger tillbaka under Black Friday!

KLÖVER erbjuder produkter i bambu som vi hoppas ska inspirera och bidra till en bättre vardag. Våra produkter är noga utvalda och designade med omsorg.

Black friday, KLÖVER Details x Plantmore.com

KLÖVER värnar om hållbarhet genom hela kedjan från produktion till leverans – genom väl utvalda material och samarbetspartners, samt en minimalistisk design som inte påverkas av trender🌱”.

VÅR VISION: Vi erbjuder produkter i bambu som vi hoppas ska inspirera och bidra till en bättre vardag. Våra produkter är noga utvalda och designade med omsorg. KLÖVER värnar om hållbarhet genom hela kedjan från produktion till leverans. Genom noga utvalda material och samarbetspartners, samt en minimalistisk design som inte påverkas av trender försöker vi utmana fast-fashion branschen. Våra förpackningar är FSC®-certifierade och framtagna för att vara så hållbara som möjligt, både vad gäller material och logistik. KLÖVER kommer alltid undvika engångsplast i våra leveranser, och verka för att minska på onödiga fyllnadsmaterial. Vi tror på att genom att ställa höga krav på leverantörer kan vi sakta men säkert bidra till en förändring vad gäller synen på e-handel och dess stora miljöpåverkan.

 

Läs mer på Kloverdetails.se

 

 

 

KLÖVER Details klimatsatsar under Black Friday!

Det är jag som är Mia och grundare till varumärket KLÖVER Details. Jag har så länge jag kan minnas haft en dröm om att skapa mina egna produkter och varumärke, och nu har jag äntligen hittat rätt. Under mina år som inköpare på olika företag växte både drömmen och idéerna sig starkare, och jag blev förälskad i materialet bambu.

KLÖVER’s sortiment kommer successivt växa och bestå av olika produkter i bambumaterial. Vi vill dock undvika onödiga inköp och stora lager som kan bli både kostsamt och skadligt för miljön, och kommer därmed lyssna in konsumentens och målgruppens behov och önskemål innan vi utökar sortimentet. Jag har en stark övertygelse om att detta är det nya sättet att påverka en redan debatterad bransch som e-handel och modebranschen.

Vi vill mer än gärna höra dina synpunkter och önskemål på kommande produkter – så tveka inte att höra av dig till info@kloverdetails.se.

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

    Läs villkor