Plantmore.com

MARIELLA

THREE GENEREATIONS OF KNOWLEDGE SINCE 1978

“Hållbarhet är självklart hos oss på Mariella och har ingått i företagets anda sedan starten 1978. Återanvändning, närproducerat och djurhållning är viktiga punkter inom ämnet. Vårt egna varumärke Kazi är närproducerat och våra kunder får unikt designade möbler som håller i många år, då vi har koll på allt från skiss, tillverkning och slutligen leverans. Vi har nolltolerans mot att djur far illa i samband med att produkter tillverkas. 

Vi på Mariella har ett traditionellt samt konservativt tänkande, som innebär att den inredning vi saluför ska hålla länge utan att det kompromissas med god design och kvalité. För oss är det en självklarhet att kontinuerligt arbeta med hållbarhet och djurhållning. Därför tar vi avstånd från ’Fast Fashion’ och erbjuder inredning som är tidlös genom flera generationer”.

För att lyfta sitt hållbarhetsarbete till nästa nivå planterar MARIELLA träd för varje order hos dem genom ett samarbete med Plantmore.com!

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

Kontaktformulär - Sidfot
GDPR
Ring mig