Plantmore.com

Fortum

Har du funderat på att skaffa digital faktura?

Även om vi på Fortum använder återvunnet papper för våra pappersfakturor så vill vi gärna att våra kunder ska välja digitala fakturor. Under förra året skickade vi ut 290 487 pappersfakturor till våra privatkunder. Det är alldeles för många, tycker vi. Därför ser vi gärna att fler kunder tar steget att skaffa digital faktura, det är ett enkelt sätt att dra ett strå till miljö-stacken.

Skaffa e-faktura eller e-postfaktura så planterar vi ett träd

När du väljer digital faktura planterar vi ett träd i samarbete med Plantmore som tack.

  • e-faktura innebär att du får en elektronisk faktura till till din internetbank. Du ansöker om e-faktura hos din internetank eller genom att logga in på Mitt Fortum och välja e-faktura. Ange Fortum Markets AB som betalningsmottagare.
  • e-postfaktura skickas direkt till din e-postadress och ser precis ut som pappersfakturan. Maila oss på efaktura@fortum.com och meddela ditt kundnummer eller ditt fakturanummer samt din e-postadress. Eller logga in på Mitt Fortum och ordna det själv om du föredrar det.

Du måste skaffa digital faktura senast den 31 mars 2023 för att vara med på trädplanteringen. Då kommer den digitalt från och med april.

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

Kontaktformulär - Sidfot
GDPR
Ring mig