Plantmore.com

Klimatberäkning och hållbarhetserdovisning

Plantmore vill vara en helhetsleverantör.

Vi vet också att ensam är inte starkast. Därför samarbetar vi med de bästa.

“Plantmore.com och Wellfish har nyligen inlett ett spännande samarbete för att erbjuda sina kunder en mer omfattande och hållbar service. Genom att kombinera Plantmore.coms trädplanteringstjänster med Wellfishs expertis inom klimatberäkningar och hållbarhetsredovisningar kommer de båda företagen att kunna erbjuda sina kunder en mer komplett och hållbar lösning för att bekämpa klimatförändringarna.”

Ta kontakt med oss för att komma igång med er klimatberäkning:
[contact-form-7 id=”167″ title=”Kontaktformulär footer”]

 

Plantmore.com är ett företag som specialiserar sig på att plantera träd för att bidra till att minska koldioxidutsläpp och bevara naturen. Genom att samarbeta med lokala myndigheter och organisationer har de redan planterat hundratusentals träd runt om i närområdet, initial fokus i Baltikum. Med hjälp av Wellfishs tekniska expertis kommer de nu att kunna erbjuda sina kunder ännu mer exakta och noggranna klimatberäkningar för att mäta deras koldioxidavtryck och hitta bästa sättet att kompensera för det.

Wellfish är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företag att göra klimatberäkningar och hållbarhetsredovisningar digitalt. Genom att samarbeta med Plantmore.com kommer de att kunna erbjuda sina kunder en mer praktisk och konkret lösning för att minska sina koldioxidutsläpp och bli mer hållbara. Genom att kombinera sina respektive expertisområden kommer de båda företagen att kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning för att bekämpa klimatförändringarna och bidra till en mer hållbar framtid.

Genom detta samarbete kommer Plantmore.com och Wellfish att kunna erbjuda sina kunder en mer komplett och hållbar tjänst som inte bara hjälper dem att minska sina klimatpåverkan, utan också ger dem möjlighet att vara en del av en större rörelse för att bevara naturen och vår planet. Genom att plantera träd och göra klimatberäkningar kan kunderna få en bättre förståelse för sitt koldioxidavtryck och hur de kan minska det genom att stödja hållbara projekt.

För företag som vill visa sitt engagemang för miljön och hållbarhet är detta samarbete en möjlighet att ta ett konkret steg mot en mer hållbar framtid. Genom att investera i trädplantering och klimatberäkningar kan de inte bara minska sin miljöpåverkan, utan också bidra till att bevara naturen och skydda dess resurser för framtida generationer.

Genom att samarbeta med varandra kan Plantmore.com och Wellfish erbjuda sina kunder en mer komplett och hållbar lösning för att bekämpa klimatförändringarna och främja en mer hållbar framtid för oss alla. Med deras gemensamma expertis och engagemang för miljön kommer de att kunna göra en verklig skillnad och inspirera andra att följa deras exempel för att bevara naturen och vår planet.

 

Wellfish + Plantmore = Well, More Sustainability

Plantmore.com och Wellfish kan med samarbetet erbjuda en  greppbar, spårbar och handfast tjänst för att göra företag mer hållbara och medvetna.
Hållbarhetsredovisning och Klimatsberäkning är framtiden, i kombination med klimatinvestering (i exempelvis trädplantering) kan man göra ännu mer positiv påverkan.

 

 

Varför agera kring CSRD nu?

✔️CSR, eller Corporate Social Responsibility, är ett begrepp som handlar om företags ansvar att bidra till en hållbar utveckling, både socialt, miljömässigt och ekonomiskt.

✔️CSR handlar om att ta hänsyn till intressen utanför företaget och att integrera hållbarhetsaspekter i företagets verksamhet och strategi.

✔️CSR är ett viktigt verktyg för företag att öka sin konkurrenskraft och skapa långsiktigt värde för såväl företaget som samhället i stort.

✔️Investeringar i CSR kan leda till ökad förtroende hos kunder och investerare, minskade risker, ökad innovation och ökad lönsamhet på lång sikt.

✔️ Det kan också leda till ökad lönsamhet på lång sikt. Studier visar att företag som tar ansvar för sin påverkan på samhället har bättre resultat och större tillväxt än sina konkurrenter.

Klimatavtryck del 4DJI 0962

 

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

Kontaktformulär - Sidfot
GDPR
Ring mig