Plantmore.com

Välkommen till 1 Real Tree

Varje brosch plantar ett träd för klimatet!

1 Real Tree är ett innovativt koncept som förenar klimatkampen med en vacker symbol för hållbarhet.
Vi erbjuder broscher i form av träd som inte bara är en stilfull accessoar, utan som också har en verklig påverkan på miljön.

För varje såld brosch planterar vi ett faktiskt träd för att bekämpa klimatförändringarna och bidra till en grönare framtid.

Vi tror på kraften i gemenskap och att varje individ kan göra en skillnad.
Genom att köpa en brosch från 1 Real Tree blir du en del av vår växande community av miljömedvetna människor som alla strävar efter att göra en positiv förändring i världen.


Tillsammans kan vi skapa en bättre och mer hållbar planet för framtida generationer.

Vi samarbetar med pålitliga organisationer, markägare och projekt som arbetar aktivt för att bevara och återplantera skogar runt om i världen, med initial fokus i närområdet och Europa.
Genom att stödja deras arbete genom våra försäljningar kan vi ge tillbaka till naturen och bidra till att minska vår påverkan på miljön.

Varje träd som planteras är ett steg närmare att skapa en balans mellan människan och naturen.

Vår vision är att inspirera och motivera människor att ta ansvar för sin egen miljöpåverkan och att göra medvetna val som gynnar planeten.
Genom att erbjuda en enkel och konkret handling som att köpa en brosch, ger vi alla möjlighet att vara en del av lösningen på klimatkrisen.
Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och skapa en mer hållbar framtid för oss alla.

Varje brosch från 1 Real Tree är tillverkad av schysta material och är designad med omsorg och kärlek till naturen. Däremot kan vi alltid bli bättre.

Vi strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som inte bara är vackra att bära, utan som också har en positiv inverkan på miljön.

Vi tror att små handlingar kan ha en stor effekt och att det är genom att agera tillsammans som vi kan skapa verklig förändring.
Genom att köpa en brosch från 1 Real Tree tar du ett steg mot en mer hållbar livsstil och bidrar till att bevara vår vackra planet för framtida generationer. Tillsammans kan vi göra skillnad – ett träd i taget.

Välkommen att bli en del av vår rörelse för en grönare och mer hållbar värld. Tillsammans kan vi plantera framtiden – ett träd i taget. Samla dina vänner, familj och kollegor och bli en del av vår växande community av miljöhjältar.

Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid för oss alla. Låt oss plantera ett träd – ett steg i taget.

Varför plantera träd?

  1. Träd binder koldioxid genom fotosyntes vilket minskar koldioxidhalten i atmosfären och bidrar till att minska växthuseffekten och klimatförändringar.
  2. Träd hjälper till att bevara och förbättra markens kvalitet genom att förhindra erosion och bidra till näringscykeln i ekosystemet.
  3. Träd är livsmiljö för många olika djur och växter och bidrar till att bevara den biologiska mångfalden.
  4. Träd fungerar som naturliga luftrenare genom att absorbera föroreningar och partiklar från luften och skapa renare och friskare miljöer för människor och djur.
  5. Träd bidrar till att reglera vattenflöden genom att hjälpa till att minska risken för översvämningar och erosion samt bidrar till att förhindra torka genom att bevara grundvattennivån och reglera vattenavdunstning.

 

 

Vill du veta mer eller få personlig kontakt?

Är du osäker på hur ert företag kan klimatinvestera på bästa sätt?

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Vi planterar olika träd beroende på markers förutsättningar, exempelvis: Gran, tall, al, björk, med mera. Markerna och lokala förutsättningar bestämmer! 🌱

Kontaktformulär - Sidfot
GDPR
Ring mig